България, София

ТШ „Юлий”
Театрална школа „Юлий“ съществува от 2002г. Студиото работи в уникална институция ЧИТАЛИЩЕ, която съществува само в България и се занимава с актьорско изкуство. Нашето читалище е „Г. С. Раковски-1925“.
През всичките години на неуморна творческа дейност студиото ни се утвърди като място държащо на качеството на художествените си продукти и успешното развитие на школниците и артистите си на театралните сцени в България и чужбина. Членовете и курсистите на театралното ни студио оправдават високия стандарт и ниво на обучение, като по-късно кандидатстват със 100% успеваемост във висшите учебни заведения за театрално и кино изкуство по света и у нас, и на по-късен етап се превръщат в успешни дипломирани драматични актьори, режисьори, сценографи, критици, аниматори, сценаристи, мимове, и куклени актьори. С художествен ръководител и основател Велислава Арнаудова, и помощници и режисьори Владимир Мастиков и Даниела Арнаудова, школата ни се утвърди като безпрецедентен призьор и носител на 1-ви награди от множество национални и международни фестивали и форуми за театрално любителско изкуство.
Спектаклите и пиесите ни са част от културната програма на десетки общини в София и провинцията.
За 19-те години работа сме реализирали 48 спектакъла, имаме повече от 50 първи награди, през нас са преминали около стотина самодейни актьори, 90% от които вече са професионалисти. Името на школата е гаранция за високото качество на продукцията излязла от нея. В средите на театралния и кино живот се ползваме с изключителен авторитет.

Контакти

Офис

Младежки дом, гр.Враца, България

Телефон

+359 894 259 493
+359 877 769 034

Имейл

baat1@abv.bg

bg_BGBulgarian